Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Zlati maturanti

ponedeljek, 23. September 2019

V Mikku je danes potekal sprejem za letošnje zlate maturante. V odsotnosti župan Jevška jih je sprejela in pozdravila vodja oddelka za negospodarske dejavnosti Nada Cvetko Török, ki je zlatim maturantom čestitala in zaželela veliko uspeha pri študiju.

Letos je bilo v Mestni občini Murska Sobota trinajst zlatih maturantov.  Trije na splošni maturi in sicer Nina Krpič (GImnazija Murska Sobota) ter Luka Lukač in Niko Farič (Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer). Deset zlatih maturantov je bilo na poklicni maturi in sicer: NIka Erjavec in Barbara Barat (Gimnazija Franca Miklošiča), Andreja Mekicar in Jana Cigan (Srednja zdravstvena šola Murska Sobota), Maja Klepec, Tilen Tratnjek, MIha POredoš in Saša Banfi (Srednja poklicnain tehniška šola Murska Sobota) ter Petra Vogrinčič in Nina Novak (Ekonomska šola Murska Sobota). Od teh je bilo kar pet diamantnih maturantov, ki so dosegli vse možne točke in sicer: Nika Erjavec, Barbara Barat, Jana CIgan, Saša Banfi in Maja Klepec.