Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Spletna aplikacija e-Pravnik

sreda, 2. September 2015

Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja in Center nevladnih organizacij Slovenije (CNVOS) že vrsto let nudimo pravno svetovanje nevladnim organizacijam. Pomoč obsega široko paleto nasvetov od ustanovitve, oblikovanja in sprememb notranjih aktov, delovnopravnih vprašanj do prenehanja delovanja.

Da bi nevladne organizacije dodatno spodbujali za samostojno delo in da bi se kakovost pravnih aktov izboljšala, je CNVOS razvil spletno aplikacijo ePravnik, ki omogoča brezplačno, hitro in samostojno izdelavo pogodb, pravilnikov in drugih pravnih dokumentov, ki jih nevladne organizacije potrebujejo za svoje delo.

ePravnik ni zbirka vzorcev pogodb in pravilnikov, temveč preko naprednega sistema vprašanj, odgovorov in predlogov sestavi različne pravne dokumente, upoštevajoč konkretne situacije in potrebe.

Povezava do ePravnika:

http://www.cnvos.si/epravnik

 

 

Dokumenti: