Regijski promocijski center Expano danes ponovno odpira vrata

Slika
JBA_0184_jurebanfi
Regijski promocijski center Expano danes, 28. maja 2020, ponovno odpira vrata vsem obiskovalcem, ki želijo vstopiti v interaktivni doživljajski park, TIC in trgovinico z regionalnimi izdelki. Medtem je gostinska terasa odprta že nekaj časa, obratuje pa prav tako notranjost gostilne.
 
Poslanstvo RPC Expano je, da obiskovalce navdušujemo za nadaljnji obisk regije s predstavitvijo ponudbe in znamenitosti na naprednih tehnologijah, ki so na voljo v interaktivnem doživljajskem parku in kjer zagotavljamo vrhunsko uporabniško izkušnjo ter osebni pristop za vsakega gosta.
 
V času čakanja na ponovni zagon smo izvajali aktivnosti za zagotavljanje varnosti v novih razmerah, nadgradili smo doživetja in se izobraževali. Z aktivnostmi še naprej sledimo našemu poslanstvu ter se povezujemo s ponudniki turističnih storitev in produktov v regiji. Namreč poleg tega, da obiskovalcem od blizu in daleč približujemo izvirnost Pomurja in edinstvenost njegovih doživetij, smo tudi usmerjeni v ustvarjanje turistične skupnosti ter razvoj novih in inovativnih turističnih produktov visoke kakovosti v regiji.
 
Poskrbeli smo, da bodo obiskovalci vstopali v varno okolje, se imeli lepo in izkusili nepozabno doživetje. Pri tem bodo obiskovalci morali upoštevati navodila in priporočila, ki jih bomo sproti prilagajali trenutni situaciji in smernicam NIJZ.
 
Zdaj je čas za odkrivanje skritih kotičkov Pomurja. In zdaj je čas, da ponovno odpremo vrata v paviljon RPC Expano in opravljamo svoje poslanstvo promocije regije v interaktivnem doživljajskem parku.
 
Regijski promocijski center EXPANO
Bakovska ulica 41
SI 9000 Murska Sobota
 
info@expano.si
www.expano.si