Prižig prazničnih luči

Slika
Prizig praznicnih luci-pom

Jutri, v soboto 5. decembra ob 17.00 bodo v Murski Soboti zasijale praznične lučke.  Žal ob tej priložnosti ne moremo organizirati prave prireditve, zato bo dogodek potekal virtualno.

Kljub strogim ukrepom ob epidemiji želimo, da občanke in občani ter obiskovalci našega mesta v letošnjem decembru ne bi bili prikrajšani za praznično vzdušje vsaj ob sprehodu skozi mesto. Murska Sobota bo zato letos okrašena še lepše kot doslej, z novimi in unikatnimi svetlobnimi elementi na prenovljeni Slovenski ulici!

Namestitev praznične okrasitve v mestu je nared,  zasijala  bo jutri, v soboto, 5. decembra,  na predvečer praznika zavetnika našega mesta sv. Miklavža.

Zaradi prepovedi druženja bo dogodek potekal virtualno, občanke in občane bo preko spletnega prenosa ob 16.30 nagovoril župan Aleksander Jevšek, ki bo ob 17.00 prižgal praznične luči v mestu.

Prijazno vabljeni k ogledu prenosa prižiga lučk v Murski Soboti od 16.30 naprej na spletni strani Mestne občine Murska Sobota: https://www.murska-sobota.si/ in FB profilu Mestne občine Murska Sobota.

 

Datoteka
Sporocilo za javnost - Praznična Murska Sobota
docx (28.55 KB)