Aprilska nagradna akcija v spodbudo popravljanju aparatov

Slika
Aprilska akcija v spodbudo servisiranju - logotip

V družbi ZEOS, d.o.o. v sklopu njihovega Life projekta Spodbujamo e-krožno v okviru akcije “Podaljšaj lajf svojemu aparatu – servirisaj!” v aprilu ponovno izvajajo aktivnost v spodbudo popravila aparatov v Sloveniji. Akcija je namenjena dvigovanju ozaveščanja potrošnikov o pomembnosti krožnega gospodarjenja z električnimi in elektronskimi aparati, s poudarkom na spodbujanju servisiranja kot enega izmed temeljnih elementov krožnega gospodarstva. V sklopu akcije se spodbuja servisiranje pri različnih serviserjih električne in elektronske opreme v Sloveniji.

Vsi potrošniki, ki bodo v času trajanja akcije - od 11. do 26. aprila - električni aparat prinesli v pregled in/ali popravilo na RTV servis in trgovina TVIST, Maja Uršič s.p., lahko sodelujejo v nagradni igri za 2x bon za pregled in popravilo v vrednosti 50 eur pri istem serviserju.

Spodbujanje servisiranja električnih aparatov poteka tudi na forumu v obliki Facebook skupine KAM S TASTARIM?, ki ima že preko 1.200 aktivnih članov, ki si izmenjujejo mnenja ter delijo nasvete in usmeritve za servisiranje oz. podaljševanje življenjske dobe električnih aparatov.

Več informacij o akciji in pobudi si lahko preberete v priponki.

Datoteka
SZJ - Akcija za spodbujanje servisiranja april 2023.pdf
pdf (317.83 KB)