Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Sveža podoba Festivala Soboški dnevi 2013

petek, 14. Junij 2013

Festival Soboški dnevi je ob svoji polnoletnosti prejel tudi osveženo celostno podobo. Festivalski promocijski materiali, ki so jih občani že lahko opazili na velikih obcestnih plakatih v Pomurju, festivalskih plakatih po mestu Murska Sobota ter promocijskih majicah z napisom "POLNOLETEN/ POLNOLETNA kot Festival Soboški dnevi 2013, nosijo nov logotip festivala ter sveže poletne barve. Promocijsko akcijo so podprli dijaki Gimnazije Murska Sobota, letnik 1995, ki so letos dopolnili (ali pa še bodo) osemnajst let. Tako je nastala simpatična skupinska fotografija pred soboškim gradom, ki je tudi eno od festivalskih prizorišč.

Novo podobo je dobila tudi programska brošura FESTIVALKO, ki je danes izšla kot priloga Soboških novin, prelistate pa jo lahko tudi na spletni strani festivala.

Prenovljeno celostno podobo Festivala Soboški dnevi je zasnoval  Simon Koležnik.