Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Spomladanska akcija sterilizacij/kastracij psov in mačk

torek, 30. Januar 2018

SPOMLADANSKA  AKCIJA STERILIZACIJ/KASTRACIJ PSOV IN MAČK NA VSEH VETERINARSKIH POSTAJAH V POMURJU

 

Spoštovani,

 

Pred nami je spomladanska Akcija sterilizacij in kastracij psov in mačk, in sicer med 1. februarjem  in 31. marcem 2018, Akcijo  so  podprle vse  veterinarske postaje v Pomurju, ki nudijo 20 % popust na ceno storitve.

Tudi tokrat bomo v društvu poskrbeli za tiskanje kuponov, plakatov in letakov; ter oglaševanje akcije po lokalnih radijskih postajah. Vas pa prosimo:

-           da s pomočjo deljenja letakov o akciji obvestite vsa gospodinjstva v vaši občini, pa tudi preko občinskih glasil, kabelske televizije, oglasnih panojev in drugih oblik obveščanja, ki jih imate na voljo.

Pošiljamo vam plakat, ki ga zalepite na vidno mesto v vaši občini, za letak s kuponom pa si želimo, da bi ga dobila vsa gospodinjstva v Pomurju. Le na tak način bi akcijo ozavestili med vse lastnike živali, ter lahko upali na čim večjo odzivnost. Letak natisnite obojestransko, saj je pomembno, da lastniki psov in mačk vidijo kakšni so pozitivni učinki sterilizacije/kastracij, poleg neželenih mladičev.

Za več informacij nas kontaktirajte na mail: dzzpom@gmail.com ali pa na telefon: 070/879-212 (Trezika)