Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Soboško poletje na Trgu kulture

ponedeljek, 15. Avgust 2011

Od začetka julija poteka na Trgu kulture v Murski Soboti  prireditev SOBOŠKO POLETJE 2011, ki jo Mestna občina Murska Sobota  prireja že peto leto, tokrat v sodelovanju z Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, ki je prevzel pripravo in izvedbo prireditev.

Prireditve, bodo potekale deset petkovih večerov zapored od 1. 7. – 2. 9. 2011 in devet zaporednih sobotnih dopoldnevov (spremljevalne prireditve) od 2. 7. – 28. 8. 2011.  Na letošnjem festivalu bo zaigralo, zapelo in zaplesalo preko 200 nastopajočih iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Italije, Francije, Gvineje. Tudi letos je program zelo raznolik: od slovenske popevke, bluesa in balad, reggae, afro-beata, salse, rocka, etna in druge glasbe, pa vse do svetovno znanih jazz melodij. Vstop na vse prireditve je prost. 

Vabimo vas, da  prihajajoče večere ob koncih tedna preživite v prijetni družbi na Trgu kulture!