Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

SAUBERMACHER KOMUNALA - NAGRADNA IGRA ZA PRIJAVO NA E-RAČUNE

ponedeljek, 10. April 2017

V prizadevanjih za povečanje števila vključenih strank v prejemanje e-računa smo se v podjetju Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. odločili, da bomo vsakega novega uporabnika e-računa, katerega prijavo na e-račun bomo prejeli v spletno banko v času od 11. do 30. aprila 2017, nagradili s praktičnim darilom. Še enkrat pa opozarjamo, da ste lahko prejemnik e-računa le, če ste uporabnik spletne banke, kjer morate tudi oddati prijavo za prejemanje e-računov.

Okolju prijazen e-račun je izdan v standardni elektronski obliki skladno z zakonskimi predpisi in enakovredno zamenjuje račun v papirni obliki, ki ga s pošto prejmete vsak mesec. Na prejemanje e-računa se lahko prijavite tisti, ki že uporabljate spletno banko in to z oddajo e-prijave v vaši spletni banki v razdelku e-računi. V obrazcu spletne banke v polju »Referenčna številka« vpišete sklic na številko z zadnjega računa (torej 13-mestno številko). Prosimo vas, da ste pri prijavi na e-račun pozorni tudi na to, da izberete svojega izvajalca, saj se nam pogosto zgodi, da dobimo v spletno banko prijave tistih uporabnikov, ki niso naše stranke. Le pisno ali elektronsko sporočilo, naslovljeno na naše podjetje oziroma izpolnitev obrazca v našem portalu za kupce, za prijavo na e-račun ni dovolj. Prijava na e-račun tudi ne pomeni, da boste račun prejemali po elektronski pošti, ampak v vašo spletno banko.

Če je vaše odjemno mesto v Mestni občini Murska Sobota in so vam storitve ravnanja z odpadki zaračunane na računih podjetja Komunala, morate pri prijavi k prejemanju e-računa v vaši spletni banki izbrati podjetje Komunala in ne podjetja Saubermacher - Komunala.

Če želi prejemati e-račune v svojo spletno banko oseba, ki ni prejemnik računa v papirni obliki (torej, da se račun v papirni obliki ne glasi na ime tistega, ki bo v spletno banko dobival in plačeval račune), je potrebno izpolniti še obrazec »Soglasje k prejemanju računov v elektronski obliki«, ki ga najdete na naši spletni strani ali v portalu za kupce.

Želeli bi vas opozoriti, da naročilo na prejemanje e-računa še ne pomeni, da so odslej skrbi z mesečnim plačevanjem računov odveč in da bo storitev plačana avtomatsko z vašega transakcijskega računa. Po prejemu e-računa v vašo spletno banko morate še vedno le- tega oddati v plačilo - za razliko od trajnega naloga, kjer se odtegljaj izvede avtomatsko.

V želji, da bi bilo okolju prijazni, se veselimo vaše odločitve za prejemanje e-računov. 

Saubermacher Komunala Murska Sobota