Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Preselitev zbirnega centra za ločeno zbiranje frakcij

četrtek, 18. Februar 2016

Spoštovane občanke, spoštovani občani!

obveščamo vas, da s 1. marcem 2016 zapiramo zbirni center za ločeno zbiranje frakcij na Kopališki ulici 2 v Murski Soboti. Preselili ga bomo na Obrtno ulici 40 v Murski Soboti (pri nekdanjem Merkurju, ob novi samopostrežni avtopralnici).

Ločeno zbrane frakcije lahko pripeljete od ponedeljka do petka med 9.00 in 18.00 ter v soboto med 8.00 in 14.00.Ob nedeljah in praznikih je zbirni center zaprt. Oddaja odpadkov je vključena v mesečno ceno zbiranja komunalnih odpadkov in vam ne povzroča nobenih dodatnih stroškov.

Na novi lokaciji bomo povzročitelje odpadkov identificirali s črtno kodo. In kako ta sistem deluje? Povzročitelj odpadkov se bo ob prihodu v zbirni center identificiral s črtno kodo, ki je odtisnjena na odrezku računa (položnice). Z odrezka zadnjega računa bo skrbnik zbirnega centra odčital črtno kodo in tako preveril, če je gospodinjstvo vključeno v organizirano zbiranje odpadkov in s tem upravičeno do uporabe zbirnega centra. 

Dodatne informacije dobite v podjetju Saubermacher-Komunala Murska Sobota d.o.o. na Noršinski ulici 12 v Murski Soboti, na spletni strani www.saubermacher-komunala.si in na telefonski številki 02 526 84 50.

SKUPAJ USTVARJAMO ZDRAVO OKOLJE.

Saubermacher-Komunala Murska Sobota