Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Potrjenih 7 okužb na občinski upravi

torek, 27. Oktober 2020

Na občinski upravi je prišlo do okužb s koronavirusom, od skupaj 24 opravljenih testov  je bilo  7 sodelavcev pozitivnih. Danes bo testiranih še dodatnih 7 sodelavcev.  Od današnjega dne bo način dela večine sodelavk in sodelavcev mestne uprave izvajan kot delo doma.

Sodelavci mestne uprave strogo upoštevajo navodila za preprečevanje širjenja okužb in bodo tudi v prihodnje poslovali v skladu z navodili NIJZ in Zdravstvenega doma Murska Sobota.

Sicer je mestna uprava že z včerajšnjim dnem omejila poslovanje zgolj na elektronske vloge in poslovanje preko telefona, od včeraj sta zaprti blagajna in vložišče občinske uprave. Uradnih ur za neposredni stik s strankami do nadaljnjega ne bo.

Občanke in občane pozivamo k upoštevanju ukrepov Vlade ter navodil Nacionalnega inštituta za javno zdravje in pristojnih institucij za samozaščito in omejevanje stikov.