Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Obvestilo svojcem stanovalcev v Domu starejših Rakičan

petek, 31. Julij 2020

Spoštovani,

Obveščamo vas, da bomo zaradi izboljšane epidemiološke situacije v regiji, od dne 03.08.2020 v domu starejših Rakičan zopet omogočili obiske naših stanovalcev, kakor tudi proste izhode. Obiski bodo omogočeni tudi v sobah stanovalcev v primeru nepokretnih ali bolnih stanovalcev, oz. če ni možen transport stanovalca do mesta obiska.

Obiski bodo dovoljeni v dveh terminih dopoldan in popoldan in sicer:

- ob 10:00 in 11:00 dopoldan

- ob 15:00 in 16:00 popoldan.

V skladu s priporočili MZ št. 181-70/2020/803 z dne 03.07.2020 je potrebno vse obiske predhodno najaviti.

Obiski, ki potekajo v stavbi Doma lahko trajajo največ 30 minut in so omejeni na eno zdravo osebo. Odsvetuje se obisk mladoletnih oseb.

Obiskovalci, ki bodo vstopali v stavbo Doma, se oglasijo pri glavnem vhodu v stavbo Doma, kjer jih bodo sprejeli zaposleni. Najprej si bodo morali razkužiti roke ter podati izjavo o zdravstvenem stanju, izmerila se jim bo tudi telesna temperatura in preverili drugi simptomi respiratornih obolenj. Obiskovalci, ki vstopajo v stavbo Doma morajo obvezno nositi zaščitno kirurško masko, ki jim bo prekrivala usta in nos. Vsi obiski morajo upoštevati navodila zaposlenih na vhodu, obiskovalci, ki bodo sorodnike obiskali v sobah bodo imeli spremstvo zaposlenih.

Obiske je potrebno najaviti vsaj en dan vnaprej (do 13,00 ure), obiske ob vikendih, ponedeljkih ali dela prostih dnevih, ki se nadaljujejo za vikendom, pa vsaj do petka (do 12,00 ure).

Najava obiskov (enota Rakičan): 031 666 584

                                                         Tanja Petrovič – tanja.petrovic@dsrakican.si 

                                                         Bojana Mihorič – bojana.mihoric@dsrakican.si

               

Najava obiskov (enota M. Sobota): 051 288 376

                                                            Marta Ferencek – marta.ferencek@dsrakican.si

               

Najava obiskov (enota Rogašovci): 051 288 397

                                                Andreja Bodanec – andreja.bodanec@dsrakican.si.

 

 

       Zoran Hoblaj, direktor