Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Namera o oddaji gostinskega prostora v dvorcu Rakičan v najem

sreda, 8. Avgust 2012

Mestna občina Murska Sobota je dne 8.8.2012 objavila namero o oddaji gostinskega prostora v najem. Razpis o oddaji v petletni najem bo objavljen v Uradnem listu RS in na spletni strani mestne občine.

Gostinski prostor se nahaja v dvorcu Rakičan, mimo katerega vodi pot do športnega letališča. V dvorcu domujeta še Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan in Konjeniški klub Grad Rakičan. Lokacija gostinskega objekta je v neposredni bližini regionalne ceste Murska Sobota - Lendava in je prav tako lahko dostopna kolesarjem, rekreativcem ter sprehajalcem.

V kolikor ste, glede na zgoraj navedene prednosti gostinskega prostora, zainteresirani za opravljanje gostinske dejavnosti v dvorcu Rakičan, vas vljudno vabimo, da se prijavite na razpis.