Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Investicije v cestno in kanalizacijsko infrastrukturo v obdobju 2021–2023

sreda, 16. December 2020

Mestna občina Murska Sobota z ureditvijo kakovostnih kolesarskih povezav in druge cestne infrastrukture v mestu in njegovi okolici uresničuje cilje Trajnostne urbane strategije (TUS) na področjih trajnostne mobilnosti in varovanja okolja, s čimer izboljšuje kakovost življenja občank in občanov. K doseganju teh ciljev bodo v veliki meri prispevali projekti, ki so sofinancirani iz mehanizma celostnih teritorialnih naložb (CTN) na področju trajnostne mobilnosti (Urejanje kolesarskih povezav – 1. in 2. faza) in ki jih občina izvaja v finančni perspektivi 2014–2020 z izvedbo do leta 2023.

Po izvedbi omenjenih projektov bodo celovito urejene številne mestne ulice, ki bodo takrat tvorile zaokroženo celoto kolesarskih povezav ter hkrati prispevale k rešitvi težav na cestnem in komunalnem področju.

V priponki so podrobneje predstavljene ureditve v cestno in kanalizacijsko infrastrukturo v naši občini v obdobju 2021–2023.