Festival Soboški dnevi 2021

sobota, 26. Junij 2021

Po mesecih negotovosti in omejitev zaradi epidemije je Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota pripravil program za Festival SOBOŠKI DNEVI 2021, ki bodo letos potekali na Slovenski ulici, Trgu kulture in v evangeličanski cerkvi.

 

Pod goste krošnje Trubarjevega drevoreda se vrača IGRIVI PARK, skupek brezplačnih ustvarjalnih delavnic za mlade, ki bo poskrbel, da bodo mladostniki, njihovi starši in naključni mimoidoči razgibano in ustvarjalno preživljali prosti čas v času od 28. junija do 28. avgusta, od ponedeljka do sobote, med 9.30 in 13. uro. Več: www.mikk.si

 

Festival Soboški dnevi 2021 se začne danes, v soboto, 26. junija, ob 9. uri, ko bo v središču mesta potekala Igriva ulica, s številnimi aktivnostmi za otroke in mlade.  Mestna občina Murska Sobota je k sodelovanju povabila javne zavode in ponudnike na Slovenski ulici, ki bodo pripravili  sobotni dopoldan, poln dogajanja z raznolikim zabavnim, poučnim in umetniškim programom za različne okuse in vse generacije.

Sledili bodo večerni koncerti (sobota, 26. junij in nedelja, 27. junij) na Slovenski ulici,  stand-up nastopi na Trgu kulture (ponedeljek, 28. junij in torek, 29. junij) in klasični koncerti v evangeličanski cerkvi (sreda, 30 junij in četrtek, 1. julij).