Želimo si, da bi spletna stran bila čim bolj prijazna uporabnikom. Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik in prispevate k izboljšavam. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo minuto ali dve časa: https://www.murska-sobota.si/obrazci/anketa-o-uporabi-spletne-strani

Župan sprejel zlate maturante

ponedeljek, 24. September 2018

Župan Aleksander Jevšek je danes sprejel pet bodočih študentov iz naše občine, ki so v minulem šolskem letu maturo opravili z odliko in postali zlati maturanti.

Iz splošne mature je na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer maturirala Nuša Kaučič, ki se je odločila za študij farmacije v Ljubljani. Na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota so poklicno maturo z odliko opravili štirje maturanti iz naše občine: Maruša Mataj, Hana Rajnar, Urh Kolarič in Maja Bagari, slednja sta dosegla vse možne točke. Prvega oktobra bodo študenti začeli študirati na naslednjih fakultetah: Maruša Mataj in Urh Kolarič na Fakulteti za elektrotehniko, Hana Rajnar je vpisala študij grafične in interaktivne komunikacije, Maja Bagari pa se je vpisla na Fakulteto za strojništvo.

Župan je vsem iskreno čestital za zlati dosežek in izbiro študijev, ki bodo doprinesli tudi k razvoju naše regije ter jim zaželel veliko uspeha pri študiju in v življenju. Ob tej priložnosti je zlatim maturantom izročil posebno priznanje in grafiko akademskega slikarja Sandija Červeka.